Deelnemers

Aanmelden

Wat kunt u verwachten tijdens deze tweedaagse fair? 25.000 bezoekers aangevuld met een flinke dosis gezelligheid. Wij zorgen voor in stijl aangeklede kramen, sfeer en tal van activiteiten in het dorp. Bekijk “Proef de sfeer” voor een leuke impressie.

 

Wilt u deelnemen aan de Dickens Fair Bennekom? Meldt u dan aan via het formulier hieronder.

Condities, spelregels

Condities & spelregels

 • Voornoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. Voor de betaling zenden wij u in, november een nota, vermeerderd met 21% BTW.
  Betalingen dienen uiterlijk 30 november 2024 te zijn voldaan.
  Deelname is niet mogelijk als de bijschrijving van de betaling niet op tijd door ons is ontvangen.
  Genoemde bedragen zijn voor één standaard kraam of plek.

 • Het is zonder toestemming niet toegestaan uw kraam of plek te delen met een ander of onder te verhuren.

 • We hebben een onder- en een bovengrens gesteld aan deelname namelijk minimaal 60, maximaal 100 deelnemers en minimaal 25 en maximaal 50 optredens.

 • Voor de verkoop van sterke drank moet u zelf tijdig vergunning aanvragen bij de gemeente Ede. Het is verplicht om tijdig een afschrift van die vergunning aan de DFB commissie te overhandigen.

 • Voor de verkoop van eten gelden de wettelijke voorschriften en regels van de NVWA. Het gebruik van plastic houdende bekers, bakjes e.d. is niet toegestaan.

 • Als u gratis eten en of drinken wilt weggeven kan dat alleen na vroegtijdig overleg met en na goedkeuring van de DFB.

 • Deelnemers zijn verplicht de kraam beide dagen continue te bezetten, de kraam leuk aan te kleden en zichzelf in Dickens sfeer te kleden. Ook dit jaar houden we weer de Gouden Hoed verkiezing. Win een gratis kraam voor de DFB 2025. Onze jury bepaalt welke kraam het best de sfeer van Dickens uitstraalt. Zowel qua aankleding van de kraam als de deelnemers. De prijs wordt op zaterdag rond 12u in de kraam van de winnaar uitgereikt. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

 • Het is niet toegestaan later te beginnen en of eerder op te ruimen als de aangegeven tijden.

 • Verlichting, wij zorgen voor stroompunten (max 500W per kraam, hiervan afwijken kan in overleg, mogelijk tegen meerprijs). Zorg zelf voor ledverlichting en neem minimaal 40 meter verlengsnoer mee. Lampen met hoge wattages, kacheltjes en kookplaatjes zijn op onze stroompunten niet toegestaan. Wij adviseren led kerstverlichting of op batterijen.

 • Een plattegrond met uw plaats zal vlak voor de Dickens Fair per mail aan u worden verstrekt. De Dickens Fair wordt gehouden van het van Slootenplein tot en met het Bart van Elstplantsoen in Bennekom centrum, hier tussen komen ca. 100 kramen. Winkeliers die meedoen plaatsen wij zo dicht mogelijk bij hun eigen zaak. Wij houden zoveel mogelijk rekening met ieders wensen, doch kunnen u beslist geen plek garanderen.

 • Het is niet toegestaan andere dan kerst gerelateerde en aanverwante zaken te verkopen, overleg anders vroegtijdig even met de organisatie.

 • Vrijdag vanaf ca. 12.00 uur is er tijd om uw kraam in te richten. Vrijdagavond dient u uw kraam weer te ontruimen.
  Zaterdag vanaf 8.00 uur tot 16.30 uur, daarna opruimen.

 • Gelieve dagelijks uw omgeving schoon te houden en schoon achter te laten, afval zelf afvoeren en dus mee naar huis nemen. Dat geldt ook voor de zaterdag. Het is niet toegestaan afval in publieke vuilnisbakken te deponeren of in containers van winkeliers en of omwonenden of achter te laten.

 • Deelnemers dragen hun eigen verantwoordelijkheid en deelname geschiedt geheel op eigen risico.

 • De DFB is bevoegd in te grijpen daar waar dat naar haar oordeel noodzakelijk is.

 • De DFB zal van vrijdag ca. 21:30 uur tot zaterdag ca. 7:00 uur zorgdragen voor beperkte beveiliging, bewaking.

 • Bij een verwachte windkracht 6 en hoger (KNMI norm) en of extreme koude en of door de overheid opgelegde aanvullende regelgeving kan door de DFC besloten worden de Dickens Fair niet door te laten gaan of vroegtijdig te stoppen. Wij vergoeden u dan uitsluitend op schriftelijk verzoek 100% van het betaalde rekening bedrag, mits voldaan is aan uw betalingsverplichting, minus € 25 administratiekosten.
  Dit besluit wordt u, indien nodig, circa 12 uur van tevoren uitsluitend per mail of telefonisch bericht. De DFC is niet aansprakelijk voor de door uw geleden schade en gemaakte kosten.
  Neerslag en koude is geen aanleiding de Dickens Fair te annuleren.

 • Het gebruik van open vuur is niet toegestaan.

 • Mocht u uw kraam tegen de koude en of wind willen beschermen dan zijn alleen doorzichtige of witte zeilen toegestaan. U dient eventueel zelf te zorgen voor een kleed in uw kraam.

 • Ten aanzien van de te verkopen producten willen wij op tijd weten wat u gaat verkopen. We willen voorkomen dat er te veel gelijke producten verkocht gaan worden, zoals bijvoorbeeld worst of kerststukjes. De aanvragen handelen wij op volgorde van binnenkomst af en het kan dus zijn dat wij u moeten verzoeken een ander product te gaan verkopen of moeten afwijzen.

 • Elk jaar zijn wij genoodzaakt de condities en spelregels op details te verbeteren en of uit te breiden. Wij doen dat niet voor niets, immers de eisen die worden gesteld aan dergelijke evenementen nemen toe.
  Wij vragen daarvoor uw begrip en medewerking en vertrouwen erop dat de Dickens Fair weer geheel tot ieders genoegen en naar ieders tevredenheid mag verlopen.

 • Met de gemeente is afgesproken dat zij een controle zullen uitvoeren, zorg dus voor een geldige legitimatie, goedgekeurde gasslangen, de juiste blusmiddelen, de juiste koeltemperatuur, brandveilige werkomgeving, afvalbak met deksel, goedgekeurde brandblusser, drankvergunning als u eten of drinken gaat verkopen. Plastic vrije bekers en bordjes zijn toegestaan.

Overzicht

Overzicht deelnemers

De deelnemers aan de Dickens Fair Bennekom 2023 waren:

 

5 Th Avenue Keurslager De Haas
Achter "t huis Kijk en Luistermuseum
Albert Heijn Kinderen van De Evenaar
Ambachtelijk lekker Lite Personal Training
Anja van Roekel Manege Zonder Drempels
Arno en Lonneke Roseboom Marians Hobbyshop
Bamboe en zo Mekx Brood
BEO Mitra Bennekom
Blant.nl Mooi Leven Huis Bennekom
Blokker Mooi van de Algemeer
Boschinga-Fernandez Nicole Roseboom
Brandhof Bijzonder Brood OBK
Brobbel Dorsman Poffertjes van Oma
Brugman Woondecoratie PosterPlaats
BY Defne Sieraden Puur Stijl Musthaves
By-Bloemetje Rasinbywhitters
Champagne Monday Restaurant Zicht
Crafting Bees Rotary Bennekom
Dapperdal Scrivo Media
Dierenpension De Hof van Ede SDB Living
Dikhoff Sharita Narain
Drogisterij Jonker Shoeby
Edese Schaapskudden Siam Thai Kitchen
Eijgenraam Mannenmode Silhouet
Elly Holman Sjiekes
Energieloket Ede Smaak
Etos Bennekom Sport en vitaliteit
Fietsmaatjes Gelderse Vallei Stichting Mariposa-Peru
Franca Bok Suiker en Spin
Frieda Tulp Tafeltien
Gall & Gall Bennekom Team Alpe d"huzes
Gallerie Bonaventura Teunie van den Berg
Geels Bennekom The Joy
Geniet Bloem en lifestyle Trendiez
Gewoon Saar Van Wonderen Shoes & Stuff
Hema Bennekom Vishandel van de Groep
Henkie en Zussie Vlegendag Bennekom
Het Oude Postkantoor Warmtebedrijf Ede
Huib Media Sales Yo's Gym
HVOB Zeepkado
Jurriene Klein Zonnebloem
Karin van Schaik  

 

Deelnemers onder voorbehoud

Plattegrond